De Pluspunten > Bespaar op operationele kosten

Deze investering loont!

BESPAAR MEER DAN 50% OP DE OPERATIONELE KOSTEN. Door gebruik te maken van een modern filter systeem vanuit de professionele cateringbranche kan de HOBART care vaatwasmachine enorm besparen op verwarming van het waswater en op de wasmiddelen.
In de care sector is er vaak een krap budget. Dan is  het fijn dat de HOBART care automatisch bespaart op de operationele kosten.

Vanaf de eerste dag verbruikt de machine meer dan de helft van de kosten voor energie, water en wasmiddel in vergelijking met vergelijkbare semi-professionele vaatwasmachines. Dit dankzij toepassing van de professionele technologie.

Mit der HOBART care Spülmaschine sparen

Vergelijk water verbruik

Als voorbeeld: Een state-of-the-art huishoudelijke afwasmachine, verbruikt bijvoorbeeld nog 18 liter water per wasbeurt, semi-professionele machines 10 liter, en de HOBART care slechts 3.5 liter.

Care_Grafik_Vergleich-Wasserverbrauch_englisch

Gepatenteerde besparing

Een hygiënisch wasresultaat gecombineerd met een gereduceerd waterverbruik?
Dit is niet langer een tegenstelling!

Het geavanceerde gepatenteerde GENIUS-X2 fijnfiltersysteem  beschermt niet alleen de waspompen, het voorkomt ook de doorstroming van vuil naar het waswater. Het vuil wordt verzameld en afgepompt tijdens het wasprogramma.

Hierdoor hoeft u bij de HOBART care machine niet al het waswater te vervangen na elk wasprogramma. Dat bespaart niet alleen water en wasmiddel, maar ook energie voor het verwarmen van water.

Wassen zonder water? We zijn er bijna!

De naspoelfase is al zo goed als zonder water bij de HOBART care. We bereiken bijna onze visie! Door gebruik te maken van stoom bij het naspoelen is de machine in staat om te wassen met slechts een fractie van het gemiddelde verbruik van huishoudelijke afwasmachines. Een laag waterverbruik met een gegarandeerd goed wasresultaat!


<< Korte wasprogramma’s Dubbele capaciteit>>