Kopjes en schotels in een handomdraai schoon!

Snel en goed schoon. Daarom de Hobart Care!

Bij woonzorgcentrum de Engelenburgh in Veenendaal worden dagelijks activiteiten georganiseerd voor de cliënten. Bij deze activiteiten wordt er graag een kop koffie genuttigd. Geen wonder dat tijdens zo’n evenement de afwas zich opstapelt. Koffiekopjes, schoteltjes en glazen moeten zo snel mogelijk worden afgewassen.

“Gelukkig hebben wij nu de care machine, een snelle machine die de kopjes in een handomdraai schoon wast” aldus Stefan van de Lusthof, technische dienst Charim de Engelenburgh in Veenendaal. “We hebben met de Hobart care een machine gevonden die de voordelen van een huishoudelijke afwasmachine combineert met de prestaties van een professionele vaatwasmachine.”

De vaatwasmachine bij Charim staat in een pantry bij de activiteitenzaal. Hier worden dagelijks activiteiten georganiseerd, zoals een bingo, kaartavonden of knutselmiddagen. Ook zijn er soms muzikale optredens. Tijdens de activiteiten wordt er koffie en thee gedronken en op sommige dagen komt er ook een gebakje voorbij. De afwas wordt gedaan door de zorgverleners zelf en dit mag dus niet teveel tijd innemen. “We zijn blij met de eenvoudige bediening. Het spreekt voor zich hoe men de machine moet gebruiken – er kan niks fout gaan.”

“We zijn vooral erg blij met de professionaliteit van de machine. Je merkt dat er goede onderdelen inzitten, zodat de machine kan omgaan met de hoogste belastingen. Een huishoudelijke vaatwasmachine trekt het niet om 15 wasprogramma’s op een dag te draaien.”

Hygiëne is zeer belangrijk voor in de ouderenzorg. Ouderen zijn toch kwetsbaar voor infecties. Bacteriën moeten zodoende zoveel mogelijk worden bestreden. De vuile vaat is een bron van bacteriën. Des te fijner is dat de Hobart care de vaat desinfecterend schoon kan maken! – ook dat kan een huishoudelijke vaatwasmachine niet bereiken.

“Ik ken Hobart al van de andere vaatwasmachines bij Charim. In verschillende spoelkeukens staan doorschuif vaatwasmachines. Daar hebben we goede ervaringen mee. Op alle machines voert Hobart ook het onderhoud uit. Ik ken de monteur van Hobart dan ook erg goed, want bij ons komt elke keer dezelfde persoon. Dat is erg prettig, hij kent de machines, weet wat er speelt en is snel ter plekke bij onverhoopte storingen. De goede service is zeker een pré!”

charim
De Hobart Care voorlader vaatwasmachine bij Charim de Engelenburg in Veenendaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: